top of page
Dakwerken HS
arrow-down.gif

Gevelwerken in het Meetjesland en regio Gent

TOTAALPROJECT BIJ DAKWERKEN HS

Bij Dakwerken HS uit Evergem kunt u terecht voor de totaalafwerking van uw dak, dakgoten en gevel.

 

Naast het plaatsen van platte of hellende daken kunt u ons ook inschakelen voor het renoveren of opfrissen van uw gevel. Wij werken graag met kwaliteitsvolle producten en materialen, zo ook voor de gevelwerken aan uw woning. Voor het plaatsen van sidings stellen wij daarom volgende oplossingen voor:

  • Leien sidings

  • Sidings in ceder

Gevelwerken
intro_gevel

Gevelisolatie en gevelrenovatie

Het plaatsen van sidings tegen uw gevel biedt meerdere voordelen. Zo geeft u op een eenvoudige wijze uw woning meteen een strakke uitstraling. En dat zonder zware structurele werken aan het geraamte van uw woning te moeten laten uitvoeren.

 

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw sidings ook met muurisolatie af te werken. Zo profiteert u meteen van een hogere ecologische waarde van uw woning.

 

Indien u deze werken laat uitvoeren door een gespecialiseerde firma zoals Dakwerken HS komt u mogelijk in aanmerking voor een renovatiepremie of groene subsidie.

Sidings,
ook bij nieuwbouw

Dakwerken HS voert niet alleen gevelwerken uit voor renovatieprojecten. Steeds vaker wordt bij nieuwbouwwoningen gebruikgemaakt van gehele of gedeeltelijke sidings. Een afwerking met cederhout bijvoorbeeld geeft uw nieuwbouwwoning een zeer natuurlijke look, waar leisteen vaak strakker oogt.

 

Ook hier kunt u profiteren van de extra isolatie die u kunt laten aanbrengen. Wij adviseren u graag op maat van uw wensen en bieden steeds kwaliteit inzake gevelwerken, dakwerken en plaatsen van goten.

 

Dit voor particuliere nieuwbouw of projectontwikkeling.

Uw gevelspecialist uit Evergem

Laat uw gevelwerken uitvoeren door een gespecialiseerde firma om niet voor onverwachte verrassingen te komen staan. Bij Dakwerken HS zetten we steeds kwaliteit voor onze klanten voorop. Wij bepalen de juiste draagstructuur voor de sidings, afhankelijk van de gekozen materialen en de kwaliteit van de draagmuur.

Dankzij onze jaren ervaring plaatsen wij nieuwe gevelstructuren zonder risico op vocht of schimmelvorming.

Maakt u graag een afspraak bij uw specialist in gevelwerken uit het Meetjesland? 

Laat dan een berichtje achter via ons contactformulier op de website, of bel ons even op. Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek en een gratis offerte op maat van uw budget en uw woning.
bottom of page