top of page
Dakwerken HS
arrow-down.gif

Algemene koper- en zinkwerken bij renovatie en nieuwbouw

SPECIALIST VOOR DAKGOTEN EN AFVOEREN

Naast de algemene dakwerken dient u bij een renovatie of nieuwbouw ook steeds na te denken over de algemene koper- en zinkwerken.

 

Vaak gaat het plaatsen van een nieuw dak gepaard met het installeren van alle dakgoten en afvoeren van regenwater. U wilt wateroverlast en schimmelgroei vermijden. Laat deze installatie dan ook steeds uitvoeren door een specialist zoals Dakwerken HS in Evergem om te ontsnappen aan lekkages of problemen in de toekomst.

Dakwerken HS
WIJ HEBBEN REEDS 10 JAAR ERVARING BIJ HET PLAATSEN VAN BAKGOTEN EN HANGGOTEN.
intro_zink

Bakgoten

Bakgoten zijn het best gekend en komen het vaakst voor bij onze woningen. Ze hebben rechtopstaande wanden en een platte onderkant. De afmeting van een bakgoot zal steeds afhankelijk zijn van de grootte van uw dak. Hoe meer water het dak opvangt, hoe ruimer uw bakgoot ook moet zijn.

 

Onze bakgoten uit zink gaan generaties lang mee en zijn eenvoudig te herstellen bij kleine schade. 

Hanggoten

Hanggoten zijn er in alle vormen en uitvoeringen. Voor kleine bijgebouwtjes kiest u meestal voor makkelijk aan te brengen pvc.

Voor uw woning opteert u liever voor een hanggoot of bakgoot in zink of koper voor het vochtvrij houden van uw muren en dak. Een hanggoot is vaak afgerond en past beter bij een landelijke stijl.

 

Dankzij het precieze laswerk en oog voor kwaliteit en afwerking van ons team hoeft u zich geen zorgen te maken over wateroverlast via uw dak. 

Dakwerker voor het plaatsen of herstellen van uw goten gezocht in het Meetjesland?

Neem gauw contact met Dakwerken HS voor een vrijblijvende afspraak.
bottom of page