top of page
Zonnepanelen plaatsen
arrow-down.gif

Zonnepanelen laten plaatsen of ontkoppelen door Dakwerken HS in Evergem

Zonnepanelen plaatsen en ontkoppelen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren dakwerker voor het plaatsen of ontkoppelen van uw zonnepanelen? Of is uw dak met zonnepanelen toe aan een renovatie of herstelling?

 

Zonnepanelen laten plaatsen of ontkoppelen laat u beter over aan een dakdekker met kennis van zaken/daken. Iemand die de meest geschikte plekken op uw dak kan bepalen, die ervoor zorgt dat uw dak in topconditie is, klaar voor jarenlang gebruik van zonnepanelen en die ook alle componenten van zonnepanelen vakkundig kan installeren of ontkoppelen. Dakwerken HS is hiervoor de perfecte partner voor u! Als expert in dakbedekkingsmaterialen en dakconstructies met 10 jaar ervaring weten wij precies hoe we zonnepanelen moeten plaatsen of ontkoppelen.

zonnepanelen

Onze werkwijze

  1. Zonnepanelen ontkoppelen

  2. Dak renoveren of herstellen

  3. Zonnepanelen terug plaatsen en aansluiten

intro_zonnepanelen

Plaatsen van zonnepanelen

Dakwerken HS is gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van zonnepanelen op zowel platte als hellende daken. Enkel zelf zonnepanelen verkopen doen we niet, hiervoor werken we wel nauw samen met een betrouwbare leverancier in hoogwaardige zonnepanelen. Zo kunt u rekenen op een naadloze service, van aankoop tot installatie.

 

Het team van Dakwerken HS bestaat uit ervaren professionals die met precisie en zorg uw zonnepanelen plaatsen. Zij zorgen ervoor dat uw zonnepanelen optimaal presteren en veilig zijn bevestigd, zodat u jarenlang kunt genieten van duurzame energie.

Ontkoppelen en herplaatsen van zonnepanelen

Een verouderd plat of hellend dak met zonnepanelen laten renoveren? Geen probleem. Dakwerken HS is gediplomeerd en gecertificeerd om zonnepanelen te ontkoppelen voor de start van de dakrenovatie. Dit betekent dat u hiervoor geen extra kosten moet maken of tussenstappen moet ondernemen om een andere firma in te huren.

 

Na de dakrenovatie of een herstelling plaatst Dakwerken HS uw zonnepanelen vakkundig terug en sluit ze opnieuw aan. U kunt uw dak dus met een gerust hart laten renoveren, wetende dat uw dak én zonnepanelen in goede handen zijn.

Dakwerker voor het plaatsen of ontkoppelen van uw zonnepanelen in het Meetjesland?

Neem gauw contact met Dakwerken HS voor een vrijblijvende afspraak.
bottom of page